Kyskhedsbælter

Overgiv dig fuldstændig til din dominant, og lad ham/hende få total kontrol over din nydelse med et kyskhedsbælte eller penisbur. På Sinful har vi et stort udvalg af forskellige modeller i forskellige materialer. Find din favorit i dag!

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
100 % Rosa Kvarts (1)
Kunstigt Krokodille Læder (4)
Metal (1)
Polykarbonat (34)
PVC (1)
Resin (3)
Rustfrit Stål (1)
Silikone (10)
TPR (4)
Egenskaber
Hollow (5)
Justerbar (10)
Vandtæt (7)
Mærke
Birdlocked (2)
Bon4 (2)
HolyTrainer (3)
Impound (1)
Mancage (16)
ManCage (6)
Ouch! (1)
Rimba (4)
The Vice (2)
You2Toys (1)
Zado (1)
Vis alle 77 produkter
Du har set 29 af 77 produkter
Hent flere

Kyskhedsbælte - Perfekt til dominanslege

Historien bag kyskhedsbæltet

Et kyskhedsbælte dækker over de intime dele og bruges i grove træk til at låse mandens penis eller kvindens vagina inde for at forhindre onani eller samleje.

Kyskhedsbælter har eksisteret helt tilbage siden renæssancen og har traditionelt set været lavet af jern, som er meget tungt at have på. Tilbage i renæssancen brugte man det til at forhindre seksuelle fristelser blandt visse personer. Andre brugte bæltet til at beskytte deres døtre, så de kunne beholde deres uskyld.

Der er meget, der har ændret sig siden dengang. I dag bruges det ikke kun indenfor fetish genren, men stadigt flere og flere bruger det i parforholdet til at pirre hinanden. Når kønsdelene er buret inde, kan bæreren ikke få erektion eller udløsning, hvis det er en mand, eller blive penetreret, hvis det er en kvinde.

Kyskhedsbælter er ideelle til dominanslege, hvor en anden person - f.eks. din dominant eller dominatrix låser de ædlere dele inde. Det giver ham/hende fuld kontrol over din nydelse og orgasme, hvilket er ekstremt pirrende for slaven såvel som den dominerende sexpartner.

De fås i metal, stål, plastik og silikone, så der er noget for enhver smag. Du finder derfor let en model, som passer netop dine behov.

Hvorfor bruge et penisbur?

Et penisbur er et frækt og pirrende stykke sexlegetøj, der både kan bruges kortvarigt, f.eks. som del af et forspil, eller længerevarende, som del af frække fetish lege, hvor bæreren nægtes orgasme.

Produktet virker ved, at bæltet føres op omkring penis og låses fast med en ring, der sidder bag pungen. Når låsen er lukket, sidder det fast og bæreren kan dermed ikke få orgasme, da hverken onani eller samleje er muligt.

Det låses med en hængelås af enten plast eller metal, og det er så nøglebæreren - den dominerende – der bestemmer, hvor længe legetøjet skal bæres. Fjernes det uden tilladelse, kan nøglebæreren stille én til regnskab for dette.

Denne leg er utrolig fræk og kan foregå alt fra et par minutter til flere timer eller uger. Kun fantasien sætter grænser. Det er vigtigt, at begge parter er med på legen og ved hvor hinandens grænser går, så det bliver en god oplevelse for alle involveret. Når I først er kommet i gang med at bruge et penisbur, er det utrolig afhængighedsdannende.

Både for mænd og kvinder

Traditionelt set har kyskhedsbælter mest været henvendt til mænd, men der er også kommet en lang række modeller til kvinder. Selvom de ikke har samme design som til manden, fungerer de på samme måde. De kan fås både hvor de dækker hele det intime område eller med en fræk kæde, som går fra front til bagside og ikke overlader meget til fantasien. Oftest ligner det til dels en trusse, som typisk er lavet i læder, hvor der enten er et hul eller helt lukket af til kvindens vagina, alt afhængig af hvilken type leg I tænder på.

Hos Sinful forhandler vi en lang række af de mest populære kyskhedsbælter. CB-X er blandt de førende mærker og har et stort udvalg i høj kvalitet. Der findes også varianter med elektriske stimulationer, og her er Mystim et rigtig solidt valg.

Det kan godt være svært at finde ud af, hvilket kyskhedsbælte du skal vælge - især hvis du er helt grøn og aldrig har prøvet den type dominansleg før. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk